Ervaringen

Man, 29 jaar, sporter: optimaliseren van voedingspatroon

”Fleur confronteerde mij op een fijne en open manier met dit ochtendritueel.”

Ik ben bij Fleur gekomen omdat ik iedere dag van de week het maximale van mijzelf vraag. Op mijn werk en in mijn sport. Vanaf het moment dat ik opsta is mijn lijf hard aan het werk. Daarom begin ik (al sinds ik mij kan herinneren) de ochtend met een plak ontbijtkoek, voor een soort van kick-start. Dit geeft mij energie. Fleur confronteerde mij op een fijne en open manier met dit ochtendritueel. Deze plak ontbijtkoek zorgt na een korte piek namelijk dat ik de rest van de dag juist minder energie heb. Nu begin ik de dag met water, brood en wat fruit. De geraffineerde suikers gebruik ik minder en dat voelt ontzettend goed. Mijn prestaties worden er beter van.

 

 ♣

 

Shelly,  21 jaar, studente: afvallen maar op een gezonde en leuke manier.

”Ik ben Fleur heel erg dankbaar dat ze mijn eetstijl in hele positieve zin veranderd heeft.”

Ik heb Fleur om hulp gevraagd omdat ik graag wil afvallen maar wel op een gezonde en leuke manier. Daar heeft Fleur mij heel goed in kunnen helpen. Door de lekkere gerechten en tips van haar werd het heel leuk om af te vallen en het voelde ook helemaal niet zo als afvallen. Fleur heeft mij geholpen aan een andere leefstijl en die zal ik ook voor de rest van mijn leven zo houden want ik voel me heel goed. Ik heb heel veel energie en zit lekker in mijn vel. De consulten waren altijd heel motiverend. Ik heb soms wel is momenten gehad dat ik me minder voelde en toch zin had in een vette hap. Maar als ik dan aan de motiverende woorden van fleur dacht dan zat ik al gauw met plezier op een stuk komkommer te kauwen. Ik ben nog bezig met afvallen maar het gaat heel goed, ik voel me fit en door de gezonde levensstijl kan ik me goed concentreren op me studie. Ik ben Fleur heel erg dankbaar dat ze mijn eetstijl in hele positieve zin veranderd heeft.

 

 

Mariel, 29 jaar, runt samen met familie een promotiebedrijf: regelmatige stoelgang d.m.v. variatie in maaltijden

” De consulten met Fleur heb ik als zéér prettig, vertrouwd en oplossingsgericht ervaren.”

Ik heb al jaren last van een onregelmatige stoelgang. De reden dat ik in contact kwam met was om met variatie op maaltijden regelmaat in mijn stoelgang te krijgen. De consulenten met Fleur heb ik als zéér prettig, vertrouwd en oplossingsgericht ervaren. Ik heb veel tips gekregen wat goed toepasbaar is in de praktijk (niet zoals in vele receptenboeken met de meest vreemde ingrediënten)

Op dit moment gaat het goed, maar voor mij is het belangrijk  dat ik blijf variëren met de ingrediënten, dan heb ik goede resultaten.  Het budwigpapje  blijft het beste middel voor een gezonde stoelgang! Daarmee kun je oneindig variëren, d.m.v. vers fruit, gedroogd fruit, noten etc.

Ik heb je ervaren als een super vriendelijk, spontane voedingsdeskundige!

 

 

Ellen, 36 jaar consulente: gezonder eten, meer energie krijgen en afvallen.

”Daarnaast vond ik ons uitstapje naar de Appie ook heel zinvol!”

Mijn doel was gezonder te gaan eten, en daarnaast wat kilo’s kwijt te raken, en me energieker te voelen.

Nadat ik een week lang had bij gehouden wat ik at, wanneer en hoeveel, was Fleur haar conclusie echt een openbaring voor mij; wat ik at was te ongezond en ik at te weinig. Terwijl ik juist in de volle veronderstelling was dat ik gezonde producten nam, en wellicht wel wat te veel.
Fleur heeft goed gekeken naar mijn levensstijl en hoe ik gezond en vers hier in kan verwerken.
Ook het probleem dat ik vaak moe was na het eten van bepaalde dingen, heeft Fleur duidelijk uitgelegd waardoor het kwam en wat de alternatieven hier voor zijn. Doordat Fleur goed onderbouwd HOE iets komt, was het voor mij snel duidelijk HOE ik het anders moest gaan doen. Daarnaast vond ik ons uitstapje naar de Appie ook heel zinvol!